Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes

Cuina de qualitat amb productes Km0

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes

Cuina de qualitat amb productes Km0

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes

El Port de la Selva, Alt Empordà, Girona

Restaurant Sant Pere de Rodes

Vistes excepcionals

Per gaudir de la immensitat paisatgística

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes Benvinguts

Restaurant Sant Pere de Rodes

Restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva, Vilajuïga (Alt Empordà, Girona, Catalunya)

Restaurant de cuina excel·lent situat a l'interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga i a tot el Cap de Creus (Alt Empordà, Girona) Menú o carta, interior o terrassa, pot degustar elaborats plats mentre la vista gaudeix de la immensitat paisatgística i culinària a Catalunya.

Taules especials per a banquets, menjars d'empresa o per celebrar qualsevol esdeveniment personalitzats i adequats per a cada ocasió.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes

Més informació: El Restaurant

El Restaurant

L'idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Rodes (Alt Empordà, Girona, Catalunya) disposa d'un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes

Més informació: La Carta

La Carta

El Restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva i Vilajuïga ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes Km0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d'Origen Empordà.

Notícies i Events

Vacances del 4 al 7 d'octubre

Els dies 4, 5, 6 i 7 d'octubre el restaurant romandrà tancat. Disculpin les molèsties.

Llegir-ne més...
Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes

Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes

Video del Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes.

Llegir-ne més...
Nit de Vins a Sant Pere de Rodes

Nit de Vins a Sant Pere de Rodes 2018

Els vespres d’estiu el monestir de Sant Pere de Rodes ens convida a parlar i gaudir dels vins.

Llegir-ne més...
 

Restaurant amb encant ...

L'idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Rodes el port de la selva a Girona, Alt Empordà, disposa d'un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

El restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva i Vilajuïga obre tots els dies i ofereix servei de menjars i també servei de bar per a tots aquells visitants del monestir. A la nit, el restaurant Sant Pere de Rodes del Port de la Selva obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l'estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts.

Al Restaurant Sant Pere de Rodes al Port de la Selva, Alt Empordà, Girona, Catalunya, s'ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes de Km0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d'Origen Empordà.

Situat en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Alt Empordà, Girona, Catalunya). A prop de les poblacions de Vilajuïga, Castelló d’Empúries, el Port de la Selva, Colera, Pau, Garriguella, Roses, Llançà i Portbou. A 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona) i a 2 hores de Barcelona.

Busca el telèfon o mapa de situació al nostre web www.restaurantsantperederodes.cat  i per a reserves truca al número de telèfon 0034 610 310 073 o al correu info@restaurantsantperederodes.cat

restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
  • Obert de dimarts a diumenge: Dinars de 12.30 a 16h / Servei de Bar: de 10h a 19h
  • A la nit obert per a festes particulars prèviament encarregades
  • Juliol i agost, obert a les nits els dies de concerts
  • Reserves al telèfon: 610 310 073